top of page

POLICYER

Här finner du våra riktlinjer och mål

ÅLDERSGRÄNS

På alla våra kemiska behandlingar har vi en 16-årsgräns på grund av att en är mer benägen att utveckla allergier ju tidigare en börjar exponeras för kemiska preparat.

Åldersgränsen på Öronhåltagning är 7år. 

AVBOKNING

Har du inte möjlighet att komma på din bokade tid?

Se då till att avboka senast 24 timmar innan avtalad tid för att undvika full debitering. Anledningen till detta är för att vi ska ha möjlighet att erbjuda tiden till någon på vår väntelista. 

Avbokning sker via 026-124315 eller via internetbokningen.

REKLAMATION

Känner du dig inte nöjd med din frisyr?

Ta då kontakt med oss så snart som möjligt, senast 14 dagar efter behandlingstillfället, så ska vi se till att att du får en tid för ombehandling. Det är alltid bäst om frisören som har utfört behandlingen får ta hand om dig igen för att kunna utreda vad som uppstått eller missförståtts.

Tänk på att det åligger dig som kund att följa de skötselråd som din frisör har angett för bästa hållbarhet, har det trots detta uppstått förändringar tveka inte att höra av dig.

Om du önskar ett annat resultat än det du och din frisör kommit fram till vid det första behandlingstillfällets konsultation så räknas detta som en ny behandling inte som en reklamation och kan därför inte ersättas varken med omjobb eller ekonomiskt.

bottom of page